Configuratie vereisten

Gelieve onderstaande technische voorschriften te respecteren alvorens Cover te installeren op uw computer :

Minimumeisen :

Windows : Microsoft Windows Vista met Service Pack 2, Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.
Processor : Intel® Core I3, I5 U-serie (vb: Intel® Core™ i3-6100U).
Geheugen : 2 Gb.
Harde schijf : 2 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie.
Grafische kaart : Kaart van Cover gecertificeerd voor GPU-versnelde prestaties.
Accessoires : Vrije USB-poort voor Cover beveiligingssleutel. Muis met geïntegreerde wiel (derde knop).
Software : Microsoft Word boxed versie of Office 365 Business is vereist voor het bereiken van zakelijke documenten. Opmerking : onverenigbaar is met de versie op de lijn (Edition “1 klik”) en Starter

Aanbevolen Configuratie :

Windows : Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.
Processor : Intel® Core I5, I7 (vb: Intel® Core™ i5-6440HQ,Intel® Core™ i7-6700).
Geheugen : 8 Gb.
Harde schijf : 2 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie.
Grafische kaart : Kaart van Cover gecertificeerd voor GPU-versnelde prestaties.
Accessoires : Vrije USB-poort voor Cover beveiligingssleutel. Muis met geïntegreerde wiel (derde knop).
Software : Microsoft Word boxed versie of Office 365 Business is vereist voor het bereiken van zakelijke documenten. Opmerking : onverenigbaar is met de versie op de lijn (Edition “1 klik”) en Starter

Aanbevolen videokaarten voor GPU-versnelling :

NVIDIA GeForce : Series GT, GTX, TITAN
NVIDIA Quadro : Series K et M

AMD Radeon : Series HD, R7, R9
AMD FirePro : Series M, S, V, W

Niet-compatibele videokaarten :

Intel® HD Graphics
Intel® Iris™ Graphics
Intel® Iris™ Pro