Diensten

Zakelijke dienstverlening :

Parametrage “sleutel in de hand”

Voor een optimaal gebruik van Cover is het noodzakelijk één (of meer) technische databank(en) in te stellen. Deze bevat(ten) alle materialen (profielen, accessoires, rubbers, beslag, vullingen, …) en gegevens over de nodige arbeid evenals alle regels van de “samenstellingen”.

Deze parametrage kan via een externe software (Xlib) gebeuren. Het is mogelijk deze parametrage zelf te doen (na een 5-daagse opleiding) of ze toe te vertrouwen aan ons om tijd te besparen.

De instelling van uw gegevens zal gebeuren door specialisten die goed vertrouwd zijn met schrijnwerk en het programma.

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we ook bibliotheken opbouwen (ramen, veranda’s, poorten, …) die voldoen aan uw eisen om het meeste uit uw sales team of uw wederverkopers te halen.

Neem contact met ons op voor meer informatie …

 

Specifieke ontwikkelingen

Uw bedrijf heeft een speciale behoefte die niet behoort tot de vele functies van Cover. Uw bedrijf is gespecialiseerd in een innovatief gebied en U wilt ondersteuning van uw IT-partner. We luisteren …

Al bijna 15 jaar luisteren we naar en bieden we oplossingen voor onze klanten die een specifieke aanpassing van de software wensen voor hun bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie …

 

Opleiding

Cover groep creëerde een netwerk van erkende lesgevers met goede pedagogische kennis en een doorgedreven kennis van de software.

In 2016 telt het bedrijf een twintigtal medewerkers, die tussen 1 en 5 talen spreken (waaronder Engels, Duits, Nederlands, Frans, Pools en Arabisch) en die zich verplaatsen naar uw kantoren voor een opleiding aan maximaal 3 personen van hetzelfde niveau.

Sommige vereisten zijn noodzakelijk voor het goede verloop van de opleiding (basiskennis van Windows: wat is een map, een bestand, kopiëren, plakken, …, alsook hardware: de werking van muis en toetsenbord).

Voor de Franse klanten wordt een stage-overeenkomst met erkenningsnummer afgeleverd met vermelding van de inhoud van de cursus, de duur en de financiële regelingen hieromtrent.