Configuratie vereisten

Gelieve onderstaande technische voorschriften te respecteren alvorens Cover te installeren op uw computer :

Minimumeisen :

Windows : Windows 8.1, Windows 10 64bit versie.
Processor : Intel® Core I3, I5 U-serie (vb: Intel® Core™ i3-1215U).
Geheugen : 2 Gb.
Harde schijf : 2 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie.
Grafische kaart : Kaart van Cover gecertificeerd voor GPU-versnelde prestaties.
Accessoires : Vrije USB-poort voor Cover beveiligingssleutel. Muis met geïntegreerde wiel (derde knop).
Software : Microsoft Word boxed versie of Office 365 Business is vereist voor het bereiken van zakelijke documenten.

Aanbevolen Configuratie :

Windows : Windows 8.1, Windows 10 64 bit versie.
Processor : Intel® Core I5, I7 (vb: Intel® Core™ i5-8300H, Intel® Core™ i7-13500H).
Geheugen : 8 Gb.
Harde schijf : 2 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie.
Grafische kaart : Kaart van Cover gecertificeerd voor GPU-versnelde prestaties.
Accessoires : Vrije USB-poort voor Cover beveiligingssleutel. Muis met geïntegreerde wiel (derde knop).
Software : Microsoft Word boxed versie of Office 365 Business is vereist voor het bereiken van zakelijke documenten.

Aanbevolen videokaarten voor GPU-versnelling :

NVIDIA GeForce : Series GT, GTX, RTX, TITAN
NVIDIA Quadro : Series K, M, P

AMD Radeon : Series HD, R7, R9, RX
AMD FirePro : Series M, S, V, W

Opmerking van 15/02/2023 : We hebben een probleem ontdekt met de AMD Adrenalin 22.40.43.05 drivers.
We adviseren je om je stuurprogramma’s bij te werken naar een versie groter dan of gelijk aan 23.30.13.01.

Niet-compatibele videokaarten :

Intel® HD Graphics
Intel® Iris™ Graphics
Intel® Iris™ Pro

dock-image

Opmerkingen over docks of secundaire monitors :

• Een dockingstation dat gebruikmaakt van het Thunderbolt 3- of Thunderbolt 4-protocol via een USB Type-C-poort met een HDMI of DisplayPort-uitgang is COMPATIBEL.
  • USB3-dockingstations met de aanduiding UNIVERSAL en een VGA/HDMI-uitgang zijn NIET COMPATIBEL.